Inga män på våra stränder!

Jag läste häromdagen Gefle Dagblads lilla "Gomorron-ruta". Det är en textruta som dom har på första sidan med små lustiga nyheter om t.ex. cyklande grisar och otrogna män som fått penisen avhuggen av fruarna. Kort och gott små och lustiga, harmlösa historier som ska pigga upp en.

Gomorronrutan berättade häromdagen om att vissa italienska stränder numera pryds av skyltar som säger att män inte får vara där (ja, dom använder ordet pryds). Det skrivs också att restaurangerna på stränderna bytt ut den flotyrstekta potatisen (pommes frites?) mot betydligt nyttigare saker såsom avokado.

Anledningen till dom mansfria stränderna är att kvinnor känner sig obekväma med att ha män där för dom känner sig som sexualiserade objekt.

I Sydafrika under apartheidtiden så fanns det negerfria zoner, t.ex. parkbänkar och banker där svarta inte fick vara eftersom dom vita kände sig obekväma med svartas närvaro. Då var vi upprörda. När nu Italien, ett EU-land, gör samma sak fast med utgångspunkt från kön istället för hudfärg så rapporteras det hela som en rolig nyhet. Har inte EU en jämställdhetskommissionär? Vad gör den personen?

Just nu längtar jag efter den där rättighetskatalogen som det nya EU-fördraget ska ge till alla EU-medborgare!

Kommentarer
Postat av: Fröken Sverige

Ja,jag måste säga att numera är jag - TYVÄRR - splittrad i denna fråga. Lite av själv grejen med att ligga på stranden är ju att kunna "spana" lite och ha kul med vänner av båda könen.
I Malmö är dock strandlivet mestadels förstört. Där får man som svensk tjej, knappast någon vilsam dag i sanden. Utan idel blickar och kommentarer.Karlar som lämnat sina hijab- och burkaklädda kvinnor inlåsta på Rosengård - flåsar och svettas dagen i ände, för att få glo på oss "otrogna".
Alltså går man inte till stranden mer, för man känner sig utsatt och otrygg.
Men jag vill å andra sidan inte gå den vägen att man delar in stränderna, med män och kvinnor på olika ställen.
Allt det som händer nu ÄR effekter av islamiseringen....
Det enda vi kan göra mot denna utveckling - är att STOPPA islamiseringen.
/FS


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback