Björn Mårtensson (C) dömd till fängelse för rattfylleri

Idag dömdes centerpartisten och kommunalrådet i Ovanåker Björn Mårtensson till en månads fängelse för grovt rattfylleri. Det som retar mig är att han inte ser några hinder för att fortsätta som kommunalråd och Centerpartiet har förklarat att dom tycker det är okej att han fortsätter som kommunalråd.

Han ska ha stöd personligt men sorry, som politiskt förtroendevald är det kört nu, mr Mårtensson. Och kan man ha ett kommunalråd som inte dyker upp på möten för han sitter i fängelse? Nej, nej, nej. Hoppas han får sitta av sitt straff och reda upp sitt liv och jag och alla andra vill att det går bra för honom MEN nu är det dags att lämna posten som kommunalråd, mr Mårtensson! Rattfyllan är allvarlig och en sak mellan honom, domstolen och hans samvete men att inte fatta hur allvarligt förtroendet skadats för Mårtensson som politiker och i förlängningen för Centerpartiet och att han tänker fortsätta som om inget hänt och Centerpartiet inte agerar... det är så himla upprörande!

Kommentarer
Postat av: seww

Det är ju exakt samma som med Wanja. Dessutom, vad är det för ryggradslösa människor som saknar skam i kroppen och kan stanna på en sådan position?



Löjligt...

2009-06-11 @ 13:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback