Jag busar med Expo...

Jag busade nyss lite med Expo. Det är alltså dom som skrivit ihop en lista på islamkritiska bloggar som dom stämplat som islamofobiska. Min blogg fanns inte med på den listan. Skickade nyss det här mailet till Expo:

"Hej!


Jag har ju sett att ni stämplat vissa bloggar som islamofobiska och gjort någon slags lista på dom. Jag är lite besviken på att min blogg inte fanns med på er lista. Jag undrar nu om ni har något tips på vad jag ska skriva på min blogg för att hamna på er lista. Vad krävs? Kom gärna med några tips på islamofobiska uttalanden så kan jag skriva dom på min blogg och så kan jag hamna på er lista. Både ni och jag tjänar på det så det är en win-win-situation.


MVH


Vit, medelålders man


[email protected]


Bloggadress:


http://vitmedelaldersman.blogg.se"


Hoppas Expo har en gnutta humor. Svarar dom på mitt mail och ger mig tillåtelse att publicera det här så kommer det att publiceras här.


Kommentarer
Postat av: F

Kan du inte busa med Jinge också? Den självgode vänsterhumanistextremisten som i vissa frågor resonerar som svenska motståndsrörelsen.



Exempelvis presstödet:



http://patriot.nu/artikel.asp?artikelID=1172

http://jinge.se/index.php?s=presst%F6det

2008-07-31 @ 12:24:17
Postat av: F

Fel i länken till Jinge, ska vara: http://jinge.se/index.php?s=presst%25F6det

2008-07-31 @ 12:29:25
Postat av: F

Trollerier, sök på presstödet på Jinges blogg istället.....

2008-07-31 @ 12:30:31
Postat av: F

Jag är väl lite pucko, nu då: http://jinge.se/mediekritik/bonniers-och-margot-wallstrom-i-maskopi.htm

2008-07-31 @ 12:32:11
Postat av: vmm

F: Nä, jag kan inte busa med Jinge. Han har bannat mig.



Jag skrev ett inlägg om det här med översättningen av Khaddafis uttalande om att alla nordbor går nakna och Jinge hävdade att det var felöversatt och att det skulle vara lättklädd istället för naken. Jag bytte ut ordet naken mot lättklädd som Jinge förespråkat, men det var tydligen fel. Då frågade jag hur den korrekta översättningen skulle vara och då bannade Jinge mig för att jag "provocerade". Så kan det gå.

2008-07-31 @ 13:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback