Motattack mot Sverigedemokraterna

Sverigedemokraterna höll nyligen ett möte i Värnamo-trakten. Mötet skedde dock på hemlig plats sedan det konferenshotell som dom bokat hade strukit bokningen på order av hotelldirektören med någon motivering om att (sd) måste bekämpas varhelst dom sticker upp sitt fula tryne.

Sverigedemokraternas möte upprörde Socialdemokraterna i Värnamo. Sveriges radio gjorde ett inslag om det här under rubriken Sverigedemokraterna möts av motattack. Man kan nästan få för sig att (sd) utfört någon slags attack, men det var alltså ett möte dom höll.
 
Carina Hägg (s) säger i inslaget: "Sverigedemokraterna står för en politik som vill se etnisk rensning. Det här är obehagliga uppfattningar och här är det viktigt att vi som står för demokrati och att kommunen är tydlig i sitt avståndstagande". Hon vill därför att kommunen tar bort en länk från sin webbsida till ett dansställe som heter Seghalla eftersom det drivs av en sverigedemokrat.
 
Vidare säger Carina Hägg (s): "Vi kommer också att rikta krav mot dom företag som samarbetar med Sverigedemokraterna i form av Gunnarsson [den sverigedemokrat som äger det där dansstället, min anm]. Vi kommer också att förorda att kommunen tar upp samtal med dom idrottsföreningar som samarbetar med Sven-Evert Gunnarsson och Seghalla. Vi kommer också naturligtvis att jobba med folkbildningsarbete, vanligt traditionellt demokratiskt arbete i form av seminarier, fördjupningar, argumentsamlingar. Så det demokratiska samtalet kommer också att ta fart framåt från och med nu".


Hon vill alltså inte bara att kommunen ska samtala och ställa krav på alla företag och idrottsföreningar som har samröre med Sverigedemokraterna utan hon vill också ägna sig åt vanligt traditionellt demokratiskt arbete och demokratiska samtal. Inte bara ohederliga metoder utan hederliga metoder också. Demokratin ska inte bara försvaras genom maffiametoder utan genom vanliga metoder.
 
Man blir ju lite nyfiken på vilka krav hon vill att kommunen ska ställa på dom som har samröre med en sverigedemokrat. "Sluta handla med honom annars drar vi in något tillstånd som du behöver"?

Jag önskar att (s) hellre "tar debatten" med (sd), som dom så ofta sagt att dom ska göra, istället för att komma med den här typen av utspel där man mer eller mindre försöker skrämma folk att inte öppet våga ta ställning för partiet (för då kommer kommunen att samtala med alla dina kunder och du kommer att riskera att förlora intäkter).

Att den där hotellägaren avbokade SD tycker jag ändå är ok, även om jag är en smula förundrad över hur man som hotellägare kan bedriva affärsverksamhet och bara tillåta att gäster som har en enligt honom korrekt politisk uppfattning får bo på hotellet... Smidigast vore kanske att inte ha ett moralhotell utan att man låter alla människor bo där utan att sortera och bedöma utifrån vilka politiska uppfattningar kunderna har. Men men. Hur som helst var det hans eget beslut. Det som inte vore ok vore om kommunen hade kontaktat den här hotellägaren och "ställt krav" och att han av den anledningen inte vill tillåta Sverigedemokraterna hålla möte på hans hotell. Det är det Socialdemokraterna nu vill ska ske och det tycker jag inte är ok.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag bor utanför Värnamo .
Jag vet namnet på denna socialdemkrat och hon är en sabla tjat pappegoja , hon heter Carina Hägg hon är enbart jobbig ingen att brysig om.

2007-09-13 @ 19:50:57
Postat av: Dove with Gun

Bra blogg


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback